Nijmegen – De politie in Nijmegen heeft bij een particulier in diens woning een 20-tal (vuur)wapens en enkele granaten in beslag genomen. In hun woning in de Nijmeegse wijk Neerbosch-Oost zijn zowel de vader (68 jaar) als de zoon (41 jaar) aangehouden.

Uit onderzoek kwam informatie naar voren dat in de woning vermoedelijk een grote verzameling wapens aanwezig was. Hierop betrad de recherche met ondersteuning van het lokale team dit pand dinsdagmiddag rond 17.00 uur. Op dat moment waren vader en zoon aanwezig. In het pand werden 22 (vuur)wapens, munitie en enkele granaten aangetroffen. Rechercheurs moesten daarvoor het pand grondig doorzoeken.

Zowel de vader als zoon zijn door de politie in de woning aangehouden. Het onderzoek naar de aanwezigheid en oorsprong loopt verder door. Daarbij is onder andere de Forensische Opsporing betrokken. De wapens zijn deels in beslaggenomen en deels direct dinsdagmiddag vernietigd.

One thought on “Twintig vuurwapens in huis Neerbosch-Oost, Nijmeegse vader en zoon aangehouden”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.