Nijmegen – De politie heeft zaterdag 11 oktober, aan de hand van een doorgegeven signalement, een 26- en een 30-jarige Fransman aangehouden op verdenking van de diefstal van een pinpas. De diefstal gebeurde na een babbeltruc.

Zaterdagochtend werd op de Ubbergseveldweg in Nijmegen, met behulp van een babbeltruc, de bankpas van een 90-jarige vrouw weggenomen. Kort daarna werd er met de bankpas een geldbedrag gepind.

Een getuige had dit gezien en het kenteken van de auto, waarin de man vervolgens wegging, genoteerd. De gealarmeerde agenten keken nog in de omgeving uit naar de mannen en auto maar troffen deze op dat moment niet meer aan.

Later op de dag werd de betreffende auto echter bij een controle in de buurt van Hilversum aan de kant gezet. De Fransmannen zijn vervolgens beiden aangehouden voor de diefstal en voor verder onderzoek overgebracht naar het politiebureau. Tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.