Nijmegen – In de late uren van vrijdagavond heeft in Nijmegen een schietincident plaatsgevonden. Rond de klok van 23.45 uur zouden schoten zijn gelost, waarbij meerdere mensen betrokken waren. Voor zover bekend is hierbij ‘slechts’ een gewonde gevallen, hij is overgebracht naar het Canisiusziekenhuis in Nijmegen. Er zijn 4 mensen opgepakt door de politie.

De schietpartij vond plaats op de IJpenbroekweg. In de directe omgeving stonden geen gebouwen of huizen. Eerder op de avond zou ook al een schietpartij in de buurt van de Weezenhof in Nijmegen zijn geweest, bewoners hoorden knallen die verdacht veel leken op die van een pistool, aldus de Gelderlander. Hiervan kreeg de politie echter geen melding binnen. Bij de aanhouding van vier verdachten zijn ook 2 auto’s in beslag genomen, in de ene auto zat een gewond persoon.

Het gebied is afgesloten door de politie voor onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.