Waar kun je beter ontstressen dan in de natuur? De Beuningse uiterwaarden zijn een prima plek om de dag ontspannen te beginnen. Zondag 26 oktober begeleidt docente Irma Soetekouw u in een serie tai-chi oefeningen.

De oefeningen zijn geschikt voor mensen van alle leeftijden, en hebben een positief effect op zowel lichaam als geest. Met onder meer evenwichtsoefeningen, bewuste ademhaling en veel pret. Na afloop keert u fit en ontspannen terug naar Het Dijkmagazijn, waar koffie en thee klaar staat.
Als de activiteit bij slecht weer niet doorgaat, wordt dit op zondag om 9.00 uur bekend gemaakt via  HYPERLINK “http://www.irmasoetekouw.nl” www.irmasoetekouw.nl.

Ontstressen aan de Waal, zondag 26 oktober, 10.30-12.00 uur.
Start: Bij het Dijkmagazijn, Dijk 41, Beuningen
Deelname: 5 euro per keer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.