Nijmegen – De politie heeft woensdagochtend 29 oktober een 44-jarige man uit Nijmegen aangehouden op verdenking van het openbreken van een auto en het stelen van een I-pad aan de Weezenhof 21e straat in Nijmegen.

In de vroege ochtend ontdekte de auto-eigenaar dat er was ingebroken in zijn auto en dat hij zijn I-pad miste. Hij activeerde een app om zijn gestolen I-pad op te sporen en kwam uiteindelijk terecht in de Aldenhof 27e straat. Ook alarmeerde hij de politie. Samen zijn ze gaan kijken op dat adres.

De gedupeerde activeerde ter plekke het alarm van de I-pad. In een garage werd de I-pad aangetroffen maar ook andere goederen die van diefstal afkomstig waren. De eigenaar van de garage is korte tijd later aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Er is proces-verbaal tegen hem opgemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.