De Nijmeegse afdeling van de JOVD, de jongerentak van de VVD, is teleurgesteld over het besluit van de VVD-fractie om de samenwerking met Paul Eigenhuisen te beëindigen. “Liberalen moeten strijden tegen dit linkse college, niet met elkaar” stelt JOVD-voorzitter Elke Mulder.

De liberale jongeren volgen de ontwikkelingen van hun moederpartij op de voet. Het recente verleden van de VVD in Nijmegen staat helaas in het teken van interne conflicten en instabiliteit.

De VVD-jongeren roepen de VVD Nijmegen op zich te richten op haar taak: het versterken van het liberale geluid in de meest linkse gemeente van Nederland. Mulder: “De VVD zou zich vol overgave moeten inzetten voor het verlagen van de lokale lasten, het verbeteren van het slechte ondernemersklimaat en het terugdringen van criminaliteit.” Het wordt hoog tijd dat de VVD Nijmegen stevig oppositie voert tegen dit linkse college van B&W, aldus Mulder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.