Nijmegen – Koningin Maxima is vanochtend op bezoek in Nijmegen, bij de sociale werkvoorziening van Breed. Om 10.oo uur was ze aanwezig bij de opening van de Breed-campagne ‘Zie je nou wel’. Met het offensief wil Breed zorgen dat werkgevers de vooroordelen over sociale werknemers kwijtraken.

Via Breed komen steeds meer werknemers aan het werk bij gewone bedrijven, aldus de Gelderlander. Werknemers die op het punt staan gedetacheerd te worden naar gewone bedrijven, doen hun verhaal tegenover de Koningin. Ook komen oud-medewerkers van Breed langs, die inmiddels bij gewone bedrijven aan het werk zijn.

Breed wil  met de campagne tevens eigen werknemers, die nog werken op sociale werkplaatsen, laten zien dat ook zij bij reguliere bedrijven aan de slag kunnen. Een bezoek van de Koningin kan daarbij helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.