Binnenkort is het weer zover! Op donderdag 20 november aanstaande reikt de burgemeester van Wijchen weer kinder- en jongerenlintjes uit.

De gemeente Wijchen is trots op jonge inwoners die zich inzetten voor anderen. Kinderen die iets doen voor een goed doel. Kinderen die iets betekenen voor hun medemens, in welke vorm dan ook. Veel kinderen en jongeren doen goede dingen, maar vaak valt dat niet eens op. Zij zijn een voorbeeld voor anderen en mogen best eens in de schijnwerpers staan. Iedereen die een kind of een jongere kent die voor een lintje in aanmerking komt, mag hem of haar aanmelden. Dat kan tot en met 10 november aanstaande via  www.wijchen.nl. Daar is nog meer informatie te vinden.

Campagne
Via de website, op de informatiepagina’s van de gemeente in de Wegwijs en via de scholen zal de komende tijd aandacht voor de kinder- en jongerenlintjes worden gevraagd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.