Maandag 6 oktober gaat de Hoefsestraat tussen de Randweg-Noord en de kruising Hoefsestraat – Zwanensingel – Weegbree tot en met 16 oktober dicht. Ter hoogte van de aansluiting met het Hoefblad wordt in opdracht van VDW Projecten BV een midden geleider aangelegd. Doorgaand verkeer wordt met borden via de Klapstraat of de Gagelvenseweg en Stationslaan omgeleid. Fietsers en voetgangers kunnen de werkzaamheden gewoon passeren.

Militaire oefeningen
De Koninklijke Landmacht houdt van 6 tot en met 17 oktober 2014 een militaire oefening in gemeenten in het gebied tussen Middelbeers, Harderwijk, Zwolle en Venlo. De militairen oefenen in het aangegeven gebied hun basis militaire vaardigheden, verkenningsactiviteiten en survival training. De oefening zal zich onder andere afspelen op de openbare weg. Hierbij zal de veiligheid en het gebruik van de wegen conform de wegenverkeerswet vooropstaan. Verder

zijn er waar men zich op privé terrein begeeft, afspraken gemaakt met de eigenaren van deze terreinen. Aan deze oefening nemen 60 militairen deel. Er worden verschillende terreinwagens, vrachtauto’s een takelwagen en acht pantserwielvoertuigen ingezet.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.