Wijchen – De politie heeft dinsdagavond omstreeks 23.00 uur een 31-jarige Nijmegenaar aangehouden nadat hij was betrapt bij een inbraakpoging in een woning aan de 72e straat Kraaijenberg in Wijchen. De Nijmegenaar wordt verdacht van poging inbraak.

Een buurtbewoner had de politie gebeld nadat hij het vermoeden had dat er in de buurt werd ingebroken. Toen de politie ter plaatse kwam troffen zij een man  aan in de 78e straat van de Kraaijenberg. Hij had een slecht verhaal waarom hij daar liep. Hij had vieze handen en zijn broekspijpen zaten onder de modder.

Onderzoek wees uit dat hij vermoedelijk bij een woning aan de 72e straat Kraaijenberg getracht heeft om in te breken. Daar werd namelijk een klein breekijzer en een mes aangetroffen. Ook was er schade toegebracht aan de achterdeur. Bij het controleren van de personalia van de verdachte werd duidelijk dat hij al vaker was veroordeeld voor inbreken. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.