In  de karakteristieke voormalige Krullentoren aan de Bronckhorstlaan  in Wijchen is sinds mei jl. de nieuwe vestiging van  VVV Wijchen gevestigd. Ter versterking van het team is het Regionaal Bureau voor Toerisme Arnhem Nijmegen op zoek naar twee enthousiaste vrijwilligers die bezoekers binnen de gemeente Wijchen wegwijs willen maken.

Bij de VVV Wijchen staat gastheerschap centraal!

De vrijwilligers van VVV Wijchen werken in wisseldiensten en staan gemiddeld twee keer per week (een dagdeel) de bezoekers te woord aan de balie en aan de telefoon. Bezoekers kunnen terecht voor o.a. fiets- en wandelroutes, toeristische informatie, souvenirs en streekproducten, VVV Cadeaubonnen, Dinerbonnen, de Podium cadeaukaart en de Bioscoopbon.

 

Wanneer je beschikt over goede communicatieve eigenschappen en een klantvriendelijke houding, daarnaast wat extra tijd hebt, plus interesse in de toeristische aspecten van de eigen streek, dan kun je een korte mail met CV en motivatie richten aan: Bertine Grefkens, VVV Kantoren Coördinator van het Regionaal Bureau voor Toerisme Arnhem Nijmegen b.grefkens@rbtkan.nl

Voor meer informatie kunt u ook bellen naar het Regionaal Bureau voor Toerisme Arnhem Nijmegen: 0481-366250

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.