Gelderland, 16 september 2014 – Restaurant ‘t Soerel is door de bezoekers van de Restaurant Week Zomer 2014 verkozen tot beste restaurant van Gelderland. Restaurant ‘t Soerel werd door de gasten beoordeeld met een gemiddeld cijfer van 9,42. Restaurant Puur M staat met een mooi gemiddelde van een 8,95 op de achtste plek. Ook restaurant Vesters heeft het goed gedaan en staat op de tiende plek met een 8,88 gemiddeld.

 

Voor alle 11 de regio’s is een top 10 bepaald. Wie te laat was met reserveren, krijgt nog een herkansing. Van 19 tot en met 28 september 2014 serveren de publieksprijswinnaars nogmaals hun winnende Restaurant Week-menu.

In Nijmegen kwam Restaurant Vesters als beste uit de koker. Restaurant Vesters waar in ontspannen sfeer gelachen en gegeten kan worden. Met de slagzin ‘nose to tail’ wordt Vesters het beste omschreven. Restaurant Vesters kreeg als gemiddeld rapportcijfer een 8,88.

Aan de afgelopen Restaurant Week namen de 1000 beste restaurants van Nederland deel. Tijdens deze week konden gasten voor een aantrekkelijke prijs kennismaken met toprestaurants en genieten van een heerlijke avond uit. Na afloop werden ze gevraagd hun mening te geven over onder andere de bediening in de restaurants, de kwaliteit van de gerechten en het prijsniveau.

 

De top 10 beoordeelde restaurants van regio Gelderland zijn:

 

Plaats:                                Naam restaurant en cijfer:

1. Epe                                    ’t Soerel (9,42)
2. De Steeg                            Het Wapen van Althone (9,40)
3. Aalst                                   Restaurant de Fuik (9,40)
4. Zaltbommel                       La Folie (9,25)
5. Harderwijk                         Ratatouille (9,05)
6. Apeldoorn                         Auberge Navet (8,98)
7. Dodewaard                       Herberg de Engel (8,96)
8. Berg en Dal                      Puur M (8,95)
9. Arnhem                              De Steenen Tafel (8,92)
10. Nijmegen                         Vesters (8,88)

 

 

Restaurants in Gelderland in de top 10 van Michelin Sterren:

 

Plaats:                                  Naam restaurant en cijfer:

1. Arnhem                              De Kromme Dissel (9,71)

6. Harderwijk                         ’t Nonnetje (9,39)

 

 

 

Voor alle beste 10 restaurants per regio en om te reserveren, klik hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.