Vanwege de herdenking van Operation Market Garden aanstaande zaterdag 20 september zijn er in de hele regio wegafsluitingen en omleidingsroutes. De Graafseweg (inclusief de parallelwegen) wordt vanaf de rotonde Berendonck in de richting Grave afgesloten van 9.00 tot circa 14.00 uur.

Autoverkeer
Weggebruikers moeten op zaterdag 20 september rekening houden met een langere reistijd als gevolg van omleidingsroutes en mogelijke vertraging als gevolg van het extra verkeer op de omleidingsroutes. Omleidingsroutes worden met gele borden langs de weg aangegeven.

Colonne
Aanstaande zaterdag zal dus een lange colonne van militaire voertuigen door het zuidoosten van Nederland trekken. Veghel, en dan verder via Grave, Alverna, Overasselt, Groesbeek, Berg en Dal en uiteindelijk Nijmegen zal het toneel vormen van de indrukwekkende colonne met zo’n 400 (oude) oorlogsvoertuigen. Langs de route staan traditiegetrouw veel mensen te kijken. De bewoners die in de directe omgeving van de colonne wonen, werden vorige week door middel van een brief verder geïnformeerd over de invulling van de colonne.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.