Op zaterdag 30-08-2014 opende VakantieXperts de Planeet in Nijmegen een geheel nieuw reisbureau. Dit nieuwe reisbureau is een unieke samenwerking tussen Kuoni Travel, wat van naam is veranderd in Tenzing Travel en VakantieXperts de Planeet.

De bestemmingskennis van Tenzing Travel en de medewerkers van de Planeet op Verre Reizen worden nu in 1 prachtige nieuwe vestiging gebundeld. De medewerkers hebben veel kennis van Verre Reizen op maat, speciaal samengestelde reizen en individuele reizen. Door de intensieve samenwerking met Tenzing Travel kunnen de medewerkers de mooiste reizen samenstellen, vaak direct in het systeem van Tenzing Travel.

De ReisXperts van de Planeet zijn thuis op alle verre bestemmingen, of dit nu Afrika, Amerika, Azië of Australië is.

Uiteraard verkoopt VakntieXperts de Planeet wij ook vele andere reizen. Of dit nu een zonvakantie, een wintersport, een stedentrip of een cruise is, zij weten de mooiste bestemmingen. Daarbij wordt er niet alleen naar de Nederlandse aanbieders gekeken, maar ook naar de Belgische en Duitse aanbieders. Er wordt altijd een prijsvergelijk voor de klanten gemaakt.

Service is bij al jaren een vanzelfsprekendheid. Al meer dan 42 jaar is VakantieXperts de Planeet in Nijmegen gevestigd, nog steeds een familiebedrijf. Met de nieuwe vestiging is VakantieXperts de Planeet in samenwerking met Tenzing Travel uniek in de Nederlandse Reiswereld te noemen.

Het kantoor in Nijmegen is te bereiken via nijmegen@deplaneet.nl of telefonisch 024-3233644. Het maken van een afspraak met een eigen ReisXpert behoort tot de mogelijkheid, evenals buiten kantoortijden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.