Nijmegen – De politie heeft dinsdag met hulp van omstanders twee verdachten aangehouden, kort na een ongeval aan de Energieweg in Nijmegen. Het gaat om twee mannen van 19 en 20 jaar uit Nijmegen. Eén van hen reed op een gestolen scooter die in aanrijding kwam met een bromfiets, die bestuurd werd door een 53-jarige vrouw uit Nijmegen. Bij de verdachten thuis zijn later meerdere gestolen scooters aangetroffen.

Aan het einde van de ochtend kreeg de politie een melding van de aanrijding. De verdachten bleken te zijn gevlucht op een andere scooter. Dankzij een alerte getuige die hen in het oog hield, kwamen agenten de mannen op het spoor. Het duo vluchtte vervolgens te voet verder door tuinen en brandgangen. Mede dankzij de hulp van omstanders kon het tweetal toch aangehouden worden.

Bij allebei de verdachten troffen agenten thuis ook gestolen scooters aan. De politie doet verder onderzoek in de zaak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.