20 graden, zon en waarschijnlijk geen regen. Een prima weersvoorspelling voor de 10de editie van het Sambafestival dit weekend!
De vlaggen hangen, de muzikanten repeteren hun laatste nummers en de danseressen leggen de laatste hand aan hun outfits. Wij zijn er klaar voor! U komt toch ook? U kunt genieten van een zeer afwisselend programma.

Zaterdag; workshopdag voor sambaspelers

Morgenvroeg start een dag vol ontmoeting voor sambaspelers. Gerenommeerde docenten uit Nederland, Duitsland, Engeland en Brazilië geven workshops. ’s Avonds is er een showcase waarbij een aantal bijzondere sambagroepen te zien en te horen zijn.

Zondag; markt en kinderactiviteiten op Plein ‘44
Op zondag kom je natuurlijk naar de mainstage op Plein ‘44 en de salsastage op het Koningsplein. Vanaf 16.30 uur trekt er een parade met danseressen en sambagroepen dwars door de stad. Een spektakel dat je echt niet wilt missen!

Meer informatie
Het programma van zondag vind je op  www.sambafestival.nl/programmaZO en  www.sambafestival.nl/kaart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.