Wereldreiziger Jan Driessen uit Groesbeek zal – op uitnodiging van de StAAD – op vrijdag 10 oktober een filmvoorstelling verzorgen van zijn trip van 5 dagen met de Siberie express van Moskou naar Peking.

StAAD is een vrijwilligersorganisatie in Dukenburg, die in de vorm van ruim 70 cursussen, maar ook met lezingen en workshops , zorg draagt voor gezellige, leerzame en betaalbare vrijetijdsbesteding. Er zullen een drietal films worden vertoond met daarbij een uitvoerige toelichting.

Er is de film die gaat over de trip van de Russische hoofdstad Moskou naar Yekaterina in de Oeral.De tweede laat de rit zien via Mongolie naar Ulaan Bator met een grote verscheidenheid aan landschappen in dit onmetelijk grote gebied.

Tot slot zal Jan Driessen – die ieder jaar terugkeert bij StAAD met zijn succesvolle presentaties- een film laten zien en vertellen over de reis van Irkoetsk naar Peking (Bejin), waarbij deze laatste bestemming, op zich al een presentatie waard zal zijn.

De voorstelling is in de grote zaal wijkcentrum Meijhorst in Dukenburg op Vrijdag 10 oktober van 14.00-16.00 uur. De toegang is – zoals gebruikelijk – gratis voor iedereen en men behoeft geen cursist te zijn van StAAD.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.