Op donderdag 2 oktober om 19.00 uur vindt bij Dekker v.d. Vegt de boekpresentatie plaats van My Generation. Wethouder Ben van Hees neemt het eerste exemplaar in ontvangst. Hij was – eind jaren 60 – road manager van Blues Corporation: de meest succesvolle Nijmeegse popgroep in die tijd. Van popgroep De Staat zijn één of meerdere leden aanwezig om te signeren. Muzikanten en popliefhebbers van nu en ooit zullen elkaar hier treffen.
Aanvang 19.00 uur

Op 2 oktober verschijnt My Generation: een weerslag van de gelijknamige tentoonstelling in het Huis van de Nijmeegse Geschiedenis in 2013-2014. Het kleurige boek brengt ruim 50 jaar pop- én stadsgeschiedenis samen. Maar het voegt ook nieuwe feiten en foto’s toe, en via QR-codes kun je filmpjes en muziek uit de expo terugzien. Het boek sluit af met een poproute door de binnenstad.

My Generation: nu in boekvorm!
Boek en expo werden gerealiseerd in samenwerking met het Huis van de Nijmeegse Geschiedenis. Josephine Woldring deed de samenstelling en schreef samen met Lucy Holl de teksten, ontwerpbureau Deel 2 Ontwerpers tekende voor het ontwerp.
My Generation. Een halve eeuw Nijmeegse popcultuur, 100 pagina’s full colour; prijs: 12,50; oplage 1000 (dus: limited edition!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.