Nijmegen – De politie is bezig met een uitgebreid onderzoek naar aanleiding van een plofkraak, die in de nacht van zondag op maandag 15 september op een geldautomaat aan de Weezenhof plaatsvond. Mensen die de afgelopen periode bijzonderheden rond deze locatie hebben opgemerkt, wordt gevraagd te bellen met 0900-8844.

De politie kreeg omstreeks 04.00 uur een melding dat er een plofkraak was gepleegd op een geldautomaat die in de muur van een supermarkt is aangebracht. Door de plofkraak is er een enorme schade aan het pand toegebracht, maar de winkel is gewoon open. Bij het pand is een auto achtergebleven en onderzocht wordt of deze van diefstal afkomstig is.

Eerste onderzoek
De gealarmeerde politie stelde direct een onderzoek naar de verdachten in, maar dit heeft nog niet tot een aanhouding geleid.

Specialisten ingezet
De Explosieven Opruimingsdienst is voor onderzoek naar Nijmegen gekomen. Ook zijn rechercheurs van het Team Forensische Opsporing een onderzoek gestart, waarbij ook wordt onderzocht of er geld is buit gemaakt. Andere agenten zijn met een buurtonderzoek begonnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.