Nijmegen – In Nijmegen en de directe omgeving is overlast ontstaan door stank. Bij de gemeente Nijmegen kwamen veel telefoontjes binnen van mensen die klaagden over een rare lucht, mogelijk rioollucht of zure lucht. Dit meldt de Gelderlander vandaag. De zaak wordt inmiddels onderzocht door de Omgevingsdienst Region Nijmegen.

Niemand lijkt een idee te hebben naar de bron van de stank. Uit de wijde omgeving komen telefoontjes binnen, dus de overlast is derhalve groot. Of de rare geur problemen kan opleveren voor de gezondheid, is evenmin bekend. Sommige mensen spreken van een zwavelachtige geur. Het is daarom verstandig voor mensen om ramen en deuren zo veel mogelijk dicht te houden.

Ook vorige week werd al geklaagd over stankoverlast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.