Na maanden van intensieve voorbereiding en een flinke verbouwing opent www.deleukedingen.nl op dinsdag 30 september vanaf 10.00 u haar deuren van een showroom-shop in het bruisende bourgondische Nijmegen Oost!

 

Webshop, Showroom en shop! Naast een webshop, welke nu ruim 9 maanden bestaat, kiezen Fransje Leemans & Debby Wigmans, eigenaren en initiatiefneemsters van de webshop, ook voor een fysieke showroom-shop in Nijmegen Oost. ‘Op deze manier kunnen wij makkelijk en efficiënt werken en bieden wij degenen die dat willen de mogelijkheid om eerst de producten te kunnen bekijken voordat ze online gaan bestellen.

 

Waarom in Nijmegen Oost…Gewoon omdat de wijk Oost leeft, niet alleen bourgondisch maar we vinden echt dat hartje Oost de sfeer uitstraalt die past bij De Leuke Dingen. Oost is eigentijds en gunstig gelegen t.o.v de stad. We zochten een locatie die anders is dan anders net zoals onze producten de negen straatjes liggen toch ook net buiten het centrum van Amsterdam..…

 

Waar richt deleukedingen.nl zich op? Vooral op unieke, trendy en betaalbare mode (kleding, schoenen), accessoires (tassen, sieraden) en lifestyle.

 

Hoe blijft het vernieuwend? We werken o.a. met originele (handgemaakte) producten zoals de Mochila bags uit Columbia, Spaanse espadrilles, Bijoux van Zag uit Parijs of bijvoorbeeld de Mipacha sneakers uit Peru…Heel belangrijk is dat wij proberen iedere week vernieuwend en verassend te zijn door nieuwe producten te presenteren! Deze moeten natuurlijk wel worden uitgezocht en daar gaan wij dan ook persoonlijk voor op pad.

 

Moderne openingstijden: De showroom-shop is daarom niet altijd op dezelfde dagen in de week geopend. Op onze website kun je dagelijks en wekelijks zien wat de openingstijden zijn. Online gaat natuurlijk alles gewoon door en kun je via de webshop bestellen en deleukedingen.nl stuurt het op of je komt het afhalen in de showroom-shop aan de Daalseweg wel zo handig.

 

Overige activiteiten: Een ‘private’ shop avond met vriendinnen behoort ook tot de mogelijkheden. Ook zullen wij een paar keer per jaar een ‘shop’ avond organiseren met iedere keer een ander ‘leuk’ thema!

 

Ligging: Deleukedingen is gelegen tussen Wanco doe-het-zelf en de Albert Heijn.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.