Nijmegen – De Postcode Loterij heeft gisteravond een flinke prijs uit mogen reiken in Nijmegen. In de uitzending van Miljoenenjacht op RTL ging Winston Gerschtanowitz op bezoek bij het gezin in Nijmegen dat liefst 237.500 euro won in de Postcode Loterij, aldus de Gelderlander. Ze wonnen het riante geldbedrag door mee te spelen met de Postcode Loterij Bingo, en waren daarnaast zelfs de eerste prijswinnaar bij dit concept.

De bingo werkt volgens het principe dat degene die thuis als eerste de bingokaart vol heeft, hetzelfde bedrag wint als de speler van Miljoenenjacht op tv. Gisteravond ging in de studio iemand aan de haal met 190.000 euro, en het gezin in Nijmegen kreeg ditzelfde bedrag dus ook uitgereikt. Daarnaast won het gezin nog 47.500 euro met 2 losse loten waarop de straatprijs viel. Ook de buren van het Nijmeegse gezin hadden alle reden om blij te zijn, er werd namelijk ook nog 190.000 euro verdeelt onder de buurtgenoten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.