Vannacht om 00.00 uur sluit de transfermarkt. Het is een roerige periode geweest. Hieronder volgt de stand van zaken over de selectie en de transfers van N.E.C.

Het doel is duidelijk en al vaker uitgesproken: N.E.C. wil promoveren. Daarom zijn er bepaalde keuzes gemaakt in behoud en transfers van spelers. Lasse Nielsen wordt aankomend seizoen verhuurd om ervoor te zorgen dathij genoeg speeltijd krijgt om zich verder te kunnen ontwikkelen buiten onze club. Nielsen komt de komende tien maanden op huurbasis uit voor AA Gent. In de overeenkomst is een optie tot koop opgenomen. Hij kwam in januari 2014 over van het Deense Aalborg BK en tekende bij N.E.C. een contract voor 3,5 jaar. De verdediger kwam vorig seizoen veertien keer uit voor het eerste elftal van N.E.C, dit seizoen speelde hij nog geen officiële wedstrijd.

 

Huidige selectie
Na de degradatie en in de transferperiode heeft N.E.C. de wens uitgesproken het kwaliteitsniveau van de selectie te handhaven en, waar nodig, te versterken. N.E.C. denkt dat met het aantrekken van de nieuwe spelers tijdens de transferperiode én met het behoud van spelers zoals Kevin Conboy, Rens van Eijden en Alireza Jahanbakhsh deze kwaliteit gewaarborgd blijft. Voor een compleet overzicht van alle mutaties, zie www.nec-nijmegen.nl/selectie/mutaties

Loyaliteit
De impact van de degradatie was ook op de interne organisatie erg groot. We zijn er trots op dat er zo veel inzet en veerkracht is getoond door alle betrokkenen. N.E.C. wil in het bijzonder Futuralis Football Company bedanken. Zij hebben een erg belangrijke rol gespeeld in het hervormen van de oude selectie en het formeren van de nieuwe selectie.

De club heeft een flinke (financiële) inspanning moeten leveren om tot deze selectiesamenstelling te komen. Dit hebben we mede kunnen doen door de hulp en loyaliteit van Marcel Boekhoorn, Jack Bongers, Harold Bons en Jos Bons. Naast de steun van deze supporters vragen wij iedereen met een rood-groen-zwart hart om onvoorwaardelijke steun. We zijn al aardig op weg naar een vol stadion. Laten we er samen voor zorgen dat we de doelstelling bereiken: promotie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.