Munckhof neemt per 1 oktober aanstaande Verstraaten Personenvervoer BV uit Venray over. Het zakelijk personenvervoer, waarin Verstraaten gespecialiseerd is, zal voortaan onder de vlag van Munckhof opereren. De koeriersdiensten en het uitvaartvervoer blijven in handen van Verstraaten.

 

Specialist
Verstraaten Personenvervoer is sinds jaar en dag een begrip in de wereld van zakelijke taxidiensten. Naast het uiterst luxe wagenpark van 21 VIP voertuigen, staat Verstraaten Personenvervoer bekend om haar representatieve en discrete chauffeurskorps en de punctualiteit van de dienstverlening. De overname betreft naast alle voertuigen ook 55 medewerkers. Geert-Jan Verstraaten, directeur van Verstraaten Personenvervoer licht de overname toe: “De overname is van belang om de continuïteit van onze dienstverlening en daarmee de werkgelegenheid voor het personeel te waarborgen. De dienstverlening zal op dezelfde vertrouwde wijze worden voortgezet. Doordat het dienstenpakket van Munckhof vele malen breder is, kan zij de klanten nog meer toegevoegde waarde bieden.”

 

Totaalpakket
Voor Munckhof is de overname een belangrijke aanvulling op het dienstenpakket. Tom Roefs, CEO van Munckhof: “Met de overname van Verstraaten Personenvervoer maken we ons aanbod voor zakelijke klanten completer. We zijn al jaren gespecialiseerd in diverse vervoersvormen en zakelijke vliegreizen. Met de overname komt er nu nog meer focus op het zakelijke taxivervoer.”

 

Business Travel
De overname van Verstraaten Personenvervoer volgt exact een jaar na de overname van OAD Business Travel. Beide overnames sluiten aan op de strategie van Munckhof om het complete mobiliteitsvraagstuk voor haar klanten te verzorgen. “Munckhof verzorgt vliegtickets, hotelovernachtingen, vergaderaccommodaties, meetings en incentives en is nu ook gespecialiseerd in luchthavenvervoer, VIP vervoer en directievervoer. We zijn trots dat we onze dienstverlening door de overname naar een nóg hoger plan kunnen tillen.” aldus Roefs.

 

Over Munckhof
Munckhof Groep bestaat uit een aantal bedrijven die gespecialiseerd zijn in personenvervoer en reizen. Het bedrijf, dat met het hoofdkantoor gevestigd is in Horst, onderscheidt zich in de markt door zich te focussen op het totaalpakket aan vervoer. Van taxi tot touringcar en van vakantie tot zakenreis. Een hoge kwaliteit en service vormen belangrijke uitgangspunten in de dienstverlening. Er wordt daarom veel waarde gehecht aan het kwaliteitscertificaat ISO9001, het milieucertificaat ISO14001 en de diverse branche specifieke keurmerken die Munckhof mag voeren.

Organisatorisch bestaat Munckhof uit de divisies Taxi, Tour en Travel. De taxidivisie richt zich op het regisseren, organiseren en uitvoeren van kleinschalig personenvervoer in geheel Nederland. Vanuit het regiecentrum in Horst wordt het vervoer geregisseerd voor vele zorginstellingen, overheden en andere organisaties. Daarnaast verzorgt Munckhof taxivervoer in de breedste zin van het woord vanuit vestigingen in Eindhoven, Horst, Heijen, Nijmegen en Arnhem.

De divisie Tour is gespecialiseerd in grootschalig groepsvervoer per touringcar. Naast het uitvoeren van dit vervoer vanuit locaties in Horst en Nijmegen is de tour divisie gespecialiseerd in het plannen en verzorgen van complexe vervoersprojecten. De organisatie en uitvoering van het totale vervoer tijdens Floriade 2012 en KLM Open 2013 zijn hier een voorbeeld van.

Naast de taxi en touringcar divisies heeft Munckhof het bedrijfsonderdeel Travel, dat zich bezighoudt met de verkoop van zakenreizen, vakanties en meerdaagse groepsreizen. Hiertoe behoren de zakenreisbureaus van Munckhof Business Travel (Venlo, Roermond, Veenendaal, Schiedam, Deventer, Helmond, Delfzijl, Amsterdam en Schiphol), het bedrijfsonderdeel Munckhof China, de reisbureaus van VakantieXperts Munckhof (Horst en Panningen), MGI Travel (Rotterdam) en Munckhof Groups Desk (Horst).

Munckhof telt in totaal 850 medewerkers. Kijk op www.munckhof.nl voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.