Molenhoek – De politie heeft vrijdagavond omstreeks 23.30 uur een 29-jarige Nijmegenaar aangehouden. Hij wordt verdacht van het rijden onder invloed. De man was met zijn auto een tuin ingereden van een woning gelegen aan de Stationsstraat in de Molenhoek. Vervolgens was hij er vandoor gegaan.

Toen de agenten ter plaatse kwamen troffen zij in de voortuin van een woning een zwaar beschadigde auto aan. Op het dak lag een hek dat hij er uit had gereden. De echtgenote van de verdachte was wel ter plaatse gebleven. Zij werd door een verpleegkundige van de inmiddels gearriveerde ambulance nagekeken. Omstanders hadden de bestuurder zien weglopen. Na enig zoeken werd de verdachte in de omgeving aangetroffen. De verdachte werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau, waar hij moest blazen op het ademanalyseapparaat. De verdachte blies 740 ug/l. Tegen de man werd proces-verbaal opgemaakt. Ook werd voor een aantal uren een rijverbod opgelegd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.