Van 6 tot en met 17 oktober oefenen militairen van de Koninklijke Landmacht in de gemeente Heumen. De oefening speelt zich onder andere af op de openbare weg. Defensie heeft laten weten dat bij oefening hinder en overlast voor inwoners en verkeer zoveel mogelijk wordt voorkomen.

De oefening speelt zich af in een relatief groot gebied tussen Middelbeers, Harderwijk, Zwolle en Venlo. Hierbij zal de veiligheid en het gebruik van de wegen conform de wegenverkeerswet vooropstaan. Voor het betreden van privéterrein door militairen zijn er afspraken gemaakt met de eigenaren van deze terreinen.

Mocht u voor, tijdens of na afloop van de oefening vragen of klachten hebben dan kunt u contact opnemen met het Ministerie van Defensie via telefoonnummer: 026-353 2612.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.