Het festival Down The Rabbit Hole (DTRH) wordt in 2015 opnieuw georganiseerd. Organisatoren Mojo Concerts en LOC7000 starten binnenkort met de eerste voorbereidingen. De data voor 2015 zijn nog niet bekend.

 

Eerste editie verliep goed
De organisatoren en de gemeente Beuningen zijn beide heel tevreden over de eerste editie die eind juni 2014 plaatsvond op het terrein van de Groene Heuvels in Ewijk. Met slechts tien (geluids)klachten viel ook de overlast naar de omgeving mee. De enkele verbeterpunten, zoals de communicatie over de aanrijdroutes met de verkeersbegeleiders, worden bij de volgende editie opgepakt.

 

Aantal bezoekers
In 2014 is het festival bezocht door ongeveer 10.000 bezoekers. De organisatie heeft aangegeven dat ze wel willen groeien qua bezoekersaantal maar dat de opzet van het evenement en de kwaliteit die ze nastreven hiermee niet wijzigt.

 

Festival
Het festival DTRH richt zich op een publiek tussen de 20 en 40 jaar, dat geïnteresseerd is in alternatieve muziek en daaraan grenzende culturele uitingen. Het festival is geïnspireerd op ‘grote broer Lowlands’. In 2014 waren er drie muziekpodia op DTRH. Bezoekers konden alleen 3-dagenkaarten kopen inclusief campingticket. Ook waren er bijzondere slaaplocaties te huur zoals tipitenten, legertenten of bungalows.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.