Zaterdag 4/10 14-15 uur: Ruth Bakker leest voor uit Loet Moet (kinderen van 2 tot 7 jaar)
Het kinderboek Loet Moet ligt vanaf 15 september ook bij Dekker v.d. Vegt in de Marikenstraat. Zaterdag 4 oktober komt Ruth met Loet om 14.00 uur in onze boekhandel om uit haar boek Loet Moet voor te lezen en te signeren. Ook kunnen kinderen met Loet en haar lievelingsknuffel Jenny op de foto. Het boek is te koop voor €10,-.
Entree is gratis. Iedereen is welkom!

Sprankelend en verfrissend
Loet Moet vertelt het verhaal van het stoere meisje Loet dat heel veel moet. Van haar moeder, haar juffie en zelfs van haar vader die in Amerika woont. Loet wil niets meer moeten en besluit dat ze voor altijd op haar kamer blijft. Hier verdwijnt ze in haar sprankelende fantasiewereld waar ze grote avonturen beleeft met haar pratende lievelingsknuffel Jenny.
Zondag 5/10 15-16 uur: Livemuziek door De Kinderband bij Dekker v.d. Vegt
De Kinderband is een leuke, frisse en stoere act voor kinderen. Zij spelen zelf geschreven kinderliedjes die verschenen zijn op diverse cd’s (Alle Dagen Feest en Hiep Hoera). Kinderen worden tijdens de optredens actief gestimuleerd om mee te doen met de band (zingen, dansen etc). Inmiddels is de Kinderband een veelgevraagde act op diverse grote en kleine podia in Nederland en Belgie.
Entree is gratis. Iedereen is welkom!

Zondag 12/10 14-17 uur: Nijmeegs Kinderboekenfeest in Huis van de kunsten De Lindenberg (entree 6 euro) met o.a. Bibi Dumon Tak (dierenquiz), Marcel van Driel (Superhelden.nl), Magali de Frémery & Nicky ten Bosch (theater) maar ook knutselen, voorlezen, een boekenstand en lekker dansen.
Kijk voor uitgebreide informatie op www.nkbf.nl en voor toegangskaarten op www.delindenberg.com

Dekker v.d. Vegt boekverkopers
Marikenstraat 29, 6511 PX Nijmegen, 024 3020130

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.