Sinds dit voorjaar beschikt Honk- en Softbalvereniging De Hazenkamp weer over een voltallig Beeballteam. Kinderen uit Nijmegen, Beuningen en Elst in de leeftijd van 6 tot 10 jaar, die een vereenvoudigde variant van honkbal spelen. Afgelopen zaterdag stonden veertien Beeballers te trappelen van ongeduld voor hun eerste echte competitiewedstrijd tegen de Cardinals uit Oss. Ondanks de regen lag het veld er goed bij en kon er een spannende wedstrijd gespeeld worden. Na de eerste inning stonden de Cardinals op voorsprong, De Hazenkamp moest de juiste vorm nog vinden. In de tweede inning groeide het vertrouwen van De Hazenkamp nadat er twee homeruns werden geslagen.

De derde inning werd nog spannender toen er drie homeruns door De Hazenkamp werden geslagen en er flink wat punten werden binnengehaald. De wedstrijd eindigde in gelijkstand: 19-19. Een fantastische eerste wedstrijd gespeeld door de kinderen, waarvan sommigen nog maar enkele maanden Beeball spelen. Ook eens een wedstrijd van deze bijzondere sport meemaken? Kijk op de website voor actuele informatie van speeldata en -tijden, en het volledige wedstrijdverslag. Of kom eens vrijblijvend kennismaken op één van onze trainingen.

www.hsvdehazenkamp.nl