Nijmegen – Rond 21 uur is dinsdagavond door de politie in Nijmegen, een 36-jarige vrouw uit deze plaats aangehouden. Zij wordt verdacht van een poging tot beroving van een vrouw. De poging vond plaats aan de Muntweg; het slachtoffer liep door de mishandeling lichte verwondingen op.

Het 22-jarige Nijmeegse slachtoffer liep op het fietspad richting Jonkerbosplein en werd door de vrouw belaagd. Daarbij werd het slachtoffer door de dader deels de bossages ingetrokken en mishandeld. Daarbij eiste de dader geld van het slachtoffer. Het slachtoffer verzette zich en kreeg hulp van een mannelijke passant/getuige. Hierop liep de dader weg

Recherche zoekt getuigen
Aan de gewaarschuwde politie werd het signalement van de dader/vrouw doorgegeven. De verdachte werd aan de hand van dit signalement korte tijd later aangetroffen in de directe omgeving. Zij is gearresteerd en overgebracht naar het politiebureau voor verhoor door de recherche. Het overvallenteam zoekt mogelijke getuigen, die hierover nog niet met de recherche hebben gesproken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.