Malden – Leden van een voetbalteam, die donderdag 28 augustus na de training op het sportterrein aan de Kluissestraat, een man betrapten die 3 telefoons uit de kleedkamer had gestolen, hebben deze man overgedragen aan de politie.

Een lid van het voetbalteam, die na de training op donderdagavond de deur van de kleedkamer weer open maakte, bracht daarna de sleutel weg. Toen hij terug kwam zag hij een onbekende man in de kleedkamer. De man vertelde dat hij zijn broertje zocht en liep toen weg.

Telefoons
Direct daarna ontdekten de leden van het team dat er enkele mobiele telefoons waren weggenomen. Vervolgens ging het hele team achter de verdachte aan. Deze kon nog op het terrein staande worden gehouden. De man, een 29-jarige inwoner van Doetinchem, had tijdens zijn vlucht 3 mobiele telefoons in de struiken gegooid.
De verdachte is overgedragen aan de agenten die ter plaatse kwamen. Die brachten hem naar het politiebureau waar hij is ingesloten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.