Nijmegen – Donderdagavond omstreeks 22.30 uur gingen meerdere politie-eenheden richting Lange Hezelstraat na een melding van een vechtpartij. Agenten troffen daar een bebloede man bij een auto aan. De 66-jarige man uit Den Bosch bleek slachtoffer te zijn geworden van diefstal met geweld. Al snel kon de politie in de directe omgeving twee hen ambtshalve bekende personen als verdachte aanhouden.

De 66-jarige werd door een hem onbekende vrouw benaderd voor een korte lift naar een parkeerplaats, omdat zij naar eigen zeggen gedronken zou hebben. Terwijl hij haar wegbracht kwam een man aanlopen, waarop de vrouw vroeg om haar bij hem af te zetten. Vervolgens deed ze een greep naar spullen van de bestuurder. Die probeerde haar te beletten er vandoor te gaan, maar ondertussen trok de passerende man een portier open en sloeg de 66-jarige meerdere malen. Uiteindelijk gingen de man en vrouw er met een klein geldbedrag vandoor.

Op aanwijzen van het slachtoffer konden de man en vrouw kort daarop worden aangehouden. Het gaat om een 44-jarige inwoner van Arnhem en een 33-jarige Duitse. Ze zijn voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. Geld is voor het onderzoek inbeslaggenomen. De 66-jarige man liep als gevolg van de mishandeling divers letsel op. Agenten hebben medische hulp voor hem ingeroepen en namen zijn aangifte op. Het politieonderzoek loopt nog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.