Nijmegen – In Nijmegen heeft de politie donderdag tot twee keer toe winkeldieven ingerekend die geweld hadden gebruikt. Het gaat om een 19-jarige jongen uit Wijchen en een 37-jarige man uit Millingen aan de Rijn.

De Wijchenaar werd omstreeks 10.00 uur door een beveiliger in een supermarkt aan de Passage Molenpoort aangesproken nadat hij er met etenswaar vandoor wilde gaan. Toen hij te horen kreeg dat hij was aangehouden en aan de politie zou worden overgedragen deelde hij een kopstoot uit. De beveiliger raakte daarbij lichtgewond.

Mes
In winkelcentrum Dukenburg betrapten rond 11.15 uur beveiligers de Millingenaar, die er met een paar schoenen vandoor was gegaan. Toen ze hem wilden aanspreken trok de man een mes en zette het op een lopen. Op dat moment arriveerde de politie die de man onder dreiging van het gebruik van pepperspray wisten te ontwapenen. Beide arrestanten zijn inmiddels weer op vrije voeten en in afwachting van een beslissing van het Openbaar Ministerie.

One thought on “Twee gewelddadige winkeldieven aangehouden in Nijmegen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.