Wijchen – Zaterdagavond rond 22.10 uur belde een getuige de politie over een in zijn ogen verdachte situatie op de Homberg 29e straat. Agenten gingen erheen om poolshoogte te nemen en hielden even later een 17-jarige inwoner van Nijmegen aan op verdenking van diefstal of heling van een motor.

Een groep jongeren stond enige tijd bij een motor en de melder vertrouwde het niet. Ter plekke trof de politie ongeveer 10 jongeren aan en ging met hen in gesprek. De 17-jarige stak tegenover de agenten een ‘vaag verhaal’ af, ook kon hij zich niet legitimeren. De politie had inmiddels het kenteken van de motor via de meldkamer laten natrekken en die bleek als gestolen geregistreerd te staan. De Nijmegenaar werd daarop aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. De motor is gedurende verder onderzoek veiliggesteld.

7 thoughts on “Nijmegenaar (17) opgepakt op verdenking van heling in Wijchen”
  1. I like the helpful information you provide for your articles. Ill bookmark your blog and check again right here frequently. I am quite certain Ill be informed many new stuff proper right here! Best of luck for the next! edaeekdeedgd

  2. I got what you intend, thankyou for putting up.Woh I am lucky to find this website through google. Being intelligent is not a felony, but most societies evaluate it as at least a misdemeanor. by Lazarus Long. egcdefbaedkeagdd

  3. I have recently started a site, the info you provide on this website has helped me tremendously. Thanks for all of your time &amp work. The achievements of an organization are the results of the combined effort of each individual. by Vince Lombardi. ebceeegfdadcfeec

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.