Nijmegen, 18 augustus 2014 – N.E.C. heeft Giovanni Gravenbeek vastgelegd voor dit seizoen met een optie tot verlenging met een jaar.  De 26-jarige Gravenbeek komt transfervrij over van PEC Zwolle.

 

De Nederlandse verdediger debuteerde in het seizoen 2009/2010 in het betaalde voetbal bij Vitesse, waarna hij in 2010 een contract tekende bij Willem II. Sinds 2012 verdedigde de geboren Utrechter de kleuren van PEC Zwolle, waarvoor hij de afgelopen 2 jaar 53wedstrijden heeft gespeeld,

 

N.E.C. is zeer verheugd dat het gelukt is om de verdediger aan de club te binden. ”Gravenbeek kan op meerdere posities uit de voeten. Niet alleen in de verdediging, maar ook op het middenveld komt hij goed tot zijn recht. Kortom, Giovanni is een uitstekende versterking,” aldus Bart van Ingen, algemeen directeur van N.E.C.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.