Kunst uit oud ijzer, expositie in Fort Pannerden

Uit alledaagse dingen kunstvoorwerpen maken, dat is een van de passies van Jan Nederhoed uit Heteren. De voormalige agrariër maakt nu kunst met een knipoog. Zijn insecten en vogelhuisjes getuigen van een scherpe blik op de maatschappij en zijn met veel gevoel voor humor tot stand gekomen. Zoals de bom die vreedzaam in zijn doodskist ‘’Ontwapening” ligt en het vrolijke huisje dat de lente viert. Zijn allernieuwste creatie is een bloemetjeskanon dat vrede symboliseert en tijdens de expositie een prominente plek in Fort Pannerden heeft gekregen. Iedereen kan dat tot medio september met eigen ogen zien.

Fort Pannerden is op 14, 19, 21, 26 en 28 augustus, 7, 14 en 21 september, 5 en 19 oktober open van 12.00 tot 17.00 uur.

Entreeprijzen (incl. 1 consumptie):
4 tot 13 jaar € 2,50
13 jaar en ouder € 5,00
Op zondag kunnen bezoekers deelnemen aan een rondleiding met gids (€ 1,00 extra). Laatste rondleiding start om 15.30 uur. Groepen alleen op aanvraag via info@fortpannerden.eu
Kinderen kunnen gratis een speurtocht doen, een schot met het waterkanon wagen of soldaatjes bekogelen.

Fort Pannerden ligt in het prachtig natuurgebied De Gelderse Poort. Het fort is te voet en met de fiets prima bereikbaar. Er pendelt een speciale wagen tussen de Sterreschans en het fort voor bezoekers die slecht ter been zijn.

Dus Fort Pannerden is een gezellig dagje uit voor iedereen: volwassenen en kinderen.

Fort Pannerden
Waaldijk 1
6686 MV Doornenburg
Meer informatie: www.fortpannerden.eu

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.