Nijmegen – Donderdagavond omstreeks 23.00 uur is een 22-jarige vrouw uit Lent op haar fiets aangereden en gewond geraakt, toen zij werd aangereden door een personenauto, bestuurd door een 58-jarige Nijmegenaar. Het ongeval vond plaats op de kruising Prins Hendrikstraat en de St. Canisiussingel.

De 58-jarige Nijmegenaar reed over de St. Canisiussingel in de richting van de Waalbrug. Ter hoogte van de Prins Hendrikstraat sloeg hij rechtsaf en liet de doorgang niet vrij aan de fietser die van rechts over de parallelweg kwam.

Toen de politie ter plaatse kwam werd al eerste hulp verleend door omstanders. De vrouw was aanspreekbaar maar had wel een flinke buil op haar hoofd. Ook klaagde zij over haar arm. Zij werd overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.