Nijmegen – De Open Dag afgelopen zondag bij NEC is zeer succesvol verlopen. Zeker 6000 mensen kwamen een kijkje nemen bij het stadion, waar vanaf 12.00 uur van alles te doen was. Voor de kinderen waren spelletjes georganiseerd, op het hoofdpodium bij het stadion konden mensen de hele middag genieten van muziek en afsluitend werd de spelers- en stafpresentatie op ditzelfde podium gedaan. Veel mensen hadden zich daarvoor verzamelt. De selfie van Jeffrey Leiwakabessy gaat inmiddels al rond over de social media kanalen.

3591_1407099384_180-800x500

Nadat de spelers en staf voor het aankomende seizoen waren gepresenteerd, onder leiding van de nieuwe hoofdtrainer Ruud Brood, kregen supporters de kans op de foto te gaan met hun favoriete speler. Ook het uitdelen van handtekeningen werd uiteraard niet nagelaten.

Rond de klok van 15.00 uur liepen alle festiviteiten ten einde, en werd de blik gericht op de speciale wedstrijd die vanmiddag werd gespeeld, de afscheidswedstrijd van Dennis Gentenaar. De keeper die het grootste gedeelte van zijn carrière doorbracht bij NEC, stopt er helaas mee. Om hem te eren, werd een speciale Wall of Fame geplaatst voor het clubicoon van NEC. Supporters en bestuur van NEC kregen de kans om nog wat laatste mooie woorden te spreken aan het adres van Dennis Gentenaar. Daarna werd een wedstrijd gespeeld tussen het vriendenteam van Gentenaar en het NEC van 2002-2003, toen Dennis Gentenaar werd uitgeroepen tot beste keeper van Nederland.

De wedstrijd was verdeeld in 2x 30 minuten. Dennis Gentenaar werd in de 55e minuut door middel van een publiekswissel en daarbij horende staande ovatie gewisseld. Hij verliet het veld met zijn 2 kinderen aan de hand.

Voor Dennis Gentenaar en NEC een buitengewoon geslaagde en memorabele Open Dag.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.