Nog een week en dan is het weer zover… Op zaterdag 6 september en zondag 7 september staat het centrum van Nijmegen voor de tiende keer weer helemaal in het teken van het gezellige Sambafestival!

Zaterdag; workshopdag voor sambaspelers
Zaterdag organiseren we iets unieks in Nederland: een dag vol ontmoeting voor sambaspelers. Gerenommeerde docenten uit Nederland, Duitsland, Engeland en Brazilië geven die dag workshops. ’s Avonds is er een showcase waarbij een aantal bijzondere sambagroepen te zien en te horen zijn. Centraal deze dag staat de ontmoeting van andere spelers en het leren van en met elkaar. Dit geheel vindt plaats in De Lindenberg, een locatie die zowel qua ruimtes alsook qua visie heel erg goed past bij ons festival. Het programma van deze dag vind je op  HYPERLINK “http://www.sambafestival.nl/programmaZA” www.sambafestival.nl/programmaZA

SambaFestivalNijmegen1

Zondag; markt en kinderactiviteiten op de Grote Markt
En op zondag is het weer feest zoals vanouds! Onze mainstage vind je dit jaar op het vernieuwde Plein 1944. Met een Braziliaanse markt, kinderactiviteiten, dans en workshops dé plek om het Sambafestival te beleven. Liever sambabands op straat zien? Ga dan naar één van de 13 locaties waar ook deze dag enthousiaste sambagroepen hun klanken aan je laten horen. En natuurlijk kun je ook dit jaar weer capoeïra zien bij de Molenstraat en salsadansen op het Koningsplein. Mis tenslotte niet de optocht van 16.30 tot 17.30 uur door de Molenstraat, Broerstraat, Burchtstraat, Grote Markt, Augustijnenstraat en de finale om half 6 op Plein 1944. Combineer deze koopzondag met lekker winkelen en je dag kan niet meer stuk! Het programma van deze dag vind je op  HYPERLINK “http://www.sambafestival.nl/programmaZO” www.sambafestival.nl/programmaZO en  HYPERLINK “http://www.sambafestival.nl/kaart” www.sambafestival.nl/kaart.

Meer informatie
Meer informatie vind je op de website  www.sambafestivalnijmegen.nl.
Je kunt ons ook volgen via Facebook; facebook.com/sambafestivalnijmegen en Twitter; twitter.com/SambaNmgn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.