Dit evenement wordt elk derde weekend van september gehouden.
In 2014 op zondag 21 september.

Het is een hardloopevenement en ontmoetingsplek voor jong en oud, voor de beginnende hardlopers tot en met gevorderde atleten en hun aanhang, alsmede voor bedrijven en hun relaties.

Dus naast het hardlopen is het een ontmoetingsplek voor sportieve mensen met hun familie en aanhang.
Het is ook de plek waar bedrijven zich laten zien met hun teams die deelnemen aan de cross en zich zo presenteren als stimuleerders van gezonde werknemers en hun relaties. En zo ook een actieve bijdrage leveren aan een levendig en gezond Beuningen.

Dit evenement onderscheidt zich verder door de mooie natuur en de team-cross. Na een voorzichtig begin is deze dit jaar al uitgegroeid naar meer dan 20 teams.

De cross is ingrijpend aangepast en gaat nu op een paar stukjes na over onverhard terrein door de velden, boomgaarden, uiterwaarden , bos en schuur.
Speciaal hiervoor worden er bruggen gebouwd.

Ook nieuw dit jaar is het life optreden tijdens de start en na afloop
Zoals ook bij grote evenementen gebeurt, zal Anne de BOL openen met een geweldig nummer, it’s a beautifull day van Queen, waar je de rillingen van zult krijgen en extra motivatie en spirit.
Na afloop zal zij ook samen met haar gitarist optreden tijdens de after party en voor een geweldige en gezellige sfeer gaan zorgen.
Anne is een professioneel zangeres, geboren en getogen Beuningse en een bijzonder talent.  Anne heeft bij verschillende projecten zoals Rigter! Live van 3fm en het Michael Jackson Tribute Concert in de Heineken Music Hall in de achtergrond gezongen en ook bij Guus Meeuwis, Van Dik Hout, Acda & de Munnik, Do, Hind, Jim Bakkum, 3 J’s, Ellen ten Damme, Giovanca en Sharon Kips en andere meegewerkt. Ze werkt momenteel aan een eigen show.
klik hier voor een filmpje voor een impressie. Anne’s website

Voor meer details over de BOL zie de website. (o.a inschrijven, parcours, programma, nieuws, etc)
Voor vragen, interviews etc zie contact info

Website: www.beuningseoeverwalloop.nl
FB : www.facebook.com/beuningseoeverwalloop
Twitter : www.twitter.com/oeverwalloop

Contact:
Email : beuningseoeverwalloop@gmail.com
Tel : 0620542000

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.