Nijmegen – In de nacht van maandag op dinsdag is een 39-jarige man uit Irak aangehouden omdat hij als ongewenst vreemdeling in Nederland zou verblijven. Hij trok de aandacht van agenten door zijn rijgedrag. De man werd na het uitschrijven van het proces-verbaal overgedragen aan de Vreemdelingenrecherche.

Agenten zagen de man met hoge snelheid over de St. Annastraat rijden. Ook negeerde hij een rood verkeerslicht. Even later stopte de auto met de 39-jarige Irakees bij een woning aan de Groesbeekseweg. Hij kon zich niet legitimeren. Het enige wat hij kon tonen was een verblijfsdocument dat op 4 augustus 2012 zijn geldigheid had verloren. Controle bij de meldkamer wees uit dat de man illegaal in Nederland verbleef. Hij werd aangehouden en ingesloten. Vandaag gaat de vreemdelingenrecherche verder met de man.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.