Nijmegen – De gerenommeerde Vierdaagse-app, waarmee mensen informatie omtrent de Vierdaagse en de Vierdaagsefeesten binnen kunnen krijgen, werkt niet. Dat weet de Gelderlander te melden. Door technische problemen is de app sinds kort niet bereikbaar. Op de eerste avond van de Vierdaagsefeesten was de app nog wel werkend.

De Vierdaagse-app is zeer in trek. Voor lopers van de Vierdaagse is de app gratis, niet-lopers betalen een kleine vergoeding van maximaal 2 euro. Duizenden mensen hebben inmiddels al gebruik gemaakt van de app, waardoor gezegd kan worden dat de app een succes is. Om echt succesvol te zijn, moet de app natuurlijk wel werken, en de organisatie werkt hier op dit moment intensief aan.

Op de Vierdaagse-app zijn veel handige weetjes te vinden. Buiten de feitjes gericht op de Vierdaagse zelf, komen er ook berichten van de politie op. Bijvoorbeeld wanneer er zakkenrollers actief zijn of waar er grote drukte heerst in het centrum van Nijmegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.