Nijmegen – Een rondje drinken geven aan je vrienden en/of familie, dat kan het goedkoopst in Nijmegen! Uit onderzoek is gebleken dat de prijzen in Nijmegen voor een rondje gemiddeld gezien het laagst zijn. Voor een rondje van 8 drankjes, betaal je in Nijmegen gemiddeld iets meer dan 18 euro. Een groot verschil met bijvoorbeeld de duurste plek voor een rondje in Nederland(Haarlem), waar je gemiddeld ruim 22 euro kwijt bent voor zo’n rondje.

Het jaarlijkse terrasonderzoek werd verricht door Van Spronsen & Partners. Uit het onderzoek blijkt verder dat de gemiddelde prijzen voor een rondje in Nederland zijn gestegen met 2,4 procent. Nog meer goed nieuws voor de Nijmegenaren, in deze stad steeg de prijs namelijk niet. Een groot compliment voor de lokale horeca! Voor een glaasje Rosé kun je ook het beste op bezoek in Nijmegen, hier kost dit 3,15 euro. De bier is het goedkoopst in Eindhoven, gemiddeld 1,92 in de Lichtstad.

Nijmegen is hiermee voor de vijfde maal de goedkoopste terrasstad. Proost!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.