Na de zomer een nieuwe editie van Kwatta DoeHetZelfTheater

Dit seizoen waren de eerste cursussen van Kwatta DoeHetZelfTheater een groot succes! Ook in seizoen 2014-2015 biedt Kwatta diverse cursussen die parallel lopen aan de repetities en de tournees van Kwattavoorstellingen. Ga weer zelf aan de slag in Theater Het Badhuis!

Op 30 september trapt Kwatta af met de cursus voor kinderen bij Dissus, verdwaal mee in de Odyssee. Een muziektheatervoorstelling in de grote zaal in samenwerking met Het Gelders Orkest. Naar het gelijknamige boek van Simon van der Geest, die hiermee in 2011 een Gouden Griffel won.

De cursus is speciaal voor kinderen van 10-12 jaar. In 10 lessen van 75 minuten wordt toegewerkt naar een eigen voorstelling. Uiteraard nemen we een kijkje achter de schermen tijdens de repetities en kan je aanwezig zijn bij de première op 12 oktober. De cursus wordt gegeven op de dinsdagmiddag in Theater Het Badhuis door actrice en theatermaakster Agnes Bergmeijer. Zij speelde o.a. in de Kwattavoorstellingen Botje, Zure Bommen en Hou van die hond.

Het resultaat van de cursus wordt aan het eind van de periode gepresenteerd – uiteraard in Het Badhuis!

In november start de cursus voor volwassenen!

Meer weten? Neem contact op met Thekla Wildekamp, afdeling educatie: thekla@kwatta.info.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.