Nijmegen – Omdat het Nederlands Elftal aanstaande zaterdag in de troostfinale speelt tegen thuisland Brazilië, mogen de Vierdaagsefeesten op zaterdag een half uur langer door. Stichting 4DAAGSE heeft dit bekend gemaakt, zo meldt de Gelderlander. In eerste instantie mochten de festiviteiten rond de Vierdaagsefeesten op zaterdag slechts doorgaan tot 00.30 uur, maar mocht Nederland strafschoppen moeten nemen tegen Brazilië, dan gaat dit duren tot ongeveer 1 uur. Daarom is besloten soepel te zijn met de tijd.

Zeven schermen
Op zeven locaties in Nijmegen is zaterdag de troostfinale van het WK voetbal te zien. Kort is sprake geweest van 1 groot megascherm, maar na de uitschakeling van het Nederlands Elftal wordt dit niet meer noodzakelijk geacht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.