Met ingang van maandag 4 augustus heeft Portaal aangepaste openingstijden voor haar kantoren in Arnhem en Nijmegen. Steeds meer huurders regelen hun zaken telefonisch of via internet. Daardoor  ziet Portaal al enige jaren een sterke afname van het bezoek van de kantoren. Er zijn duidelijk herkenbare piek- en daluren in het bezoek van huurders aan de balie. Met name aan het begin en eind van de dag en op de woensdag- en vrijdagmiddag wordt nauwelijks gebruik gemaakt van de baliediensten. Om die reden worden de openingstijden aangepast. Met ingang van 4 augustus zijn de balies in beide steden geopend voor bezoekers op de volgende tijden:
Maandag:         9.00-16.00
Dinsdag:           9.00-16.00
Woensdag:       9.00-12.00
Donderdag:      9.00-16.00
Vrijdag:              9.00-12.00

 

Buiten deze tijden zijn bezoekers op afspraak welkom.