De inschrijving voor de Internationale Wandelvierdaagse Nijmegen is inmiddels gesloten. De wandelaars zijn al weer een aantal weken met hun trainingsprogramma bezig. De afdeling Vierdaagse accommodatie is weer actief; kortom Vierdaagse Nijmegen 2014 staat in de startblokken

 

De VVV Rijk van Nijmegen is sinds enkele maanden druk bezig met het onderbrengen van de wandelaars bij particulieren in Nijmegen en omgeving. Om alle wandelaars een gastvrij onderdak te bieden, heeft de VVV Rijk van Nijmegen hulp nodig van de inwoners van Nijmegen en omgeving. Adjunct-directeur Hanneline Oosting-Adriaansens van Regionaal Bureau voor Toerisme Arnhem Nijmegen vertelt over dit unieke, jaarlijkse staaltje van gastvrijheid van het Rijk van Nijmegen, mogelijk gemaakt door vele honderden inwoners van het Rijk van Nijmegen. “Wij brengen iedere 3e week in juli vele honderden wandelaars onder bij circa 800 gastgezinnen. De gastgezinnen zijn verplicht overnachting en ontbijt te bieden aan de wandelaar. Een lunchpakket voor onderweg en een avondmaaltijd zijn optioneel. Dat klinkt eenvoudiger dan het is, want het onderbrengen van een Vierdaagsewandelaar is toch net even iets anders dan het bieden van een slaapplaats aan een logee. ’s Nachts vroeg op voor het verzorgen van een ontbijt bijvoorbeeld. Wij vragen voor de wandelaars een goed bed, geen stretcher of matras op de grond. We doen ook nu weer een beroep op de gastvrijheid van de inwoners van Nijmegen en omgeving om ook dit jaar alle wandelaars onderdak te kunnen bieden. Op dit moment zijn we enkel nog op zoek naar eenpersoonsbedden.”

 

Een gastgezin ontvangt voor het onderbrengen van wandelaars die op basis van overnachting en ontbijt verblijven een vergoeding van € 29,63 persoon per nacht. Voor volledig pension (incl. ‘s avonds een warme maaltijd en een lunchpakketje mee voor onderweg) bedraagt de vergoeding € 41,67 per persoon per nacht. De Vierdaagse vindt dit jaar plaats van 15 t/m 18 juli.

 

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via www.vierdaagsebed.nl of contact opnemen met de afdeling Vierdaagse accommodatie van de VVV Rijk van Nijmegen via info@vierdaagsebed.nl of telefonisch van maandag t/m vrijdag tussen 09.30-17.30 uur via telefoonnummer 0481-366280.

4 thoughts on “Vierdaagse accommodatie nog op zoek naar eenpersoonsbedden”
  1. Jimmy Choo men casual shoes are often dressy enough to wear at work but tend to be a little lighter, more flexible and more cushioned than dress shoe styles. The range of casual fashions you will find here at our outlet online store. Jimmy Choo men casual Shoes are quite extensive and encompasses shoes that are appropriate for work or leisure.
    Jimmy Choo wedges http://www.kalaber.ro/wp-feed.php

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.