Warning: copy(/home/online1x/public_html/websites/nieuwswebsites/nijmegenleeft/wp-content/wflogs//GeoLite2-Country.mmdb): failed to open stream: Permission denied in /home/online1x/public_html/websites/nieuwswebsites/nijmegenleeft/wp-content/plugins/wordfence/lib/wordfenceClass.php on line 2036
Twee Groesbekers aangehouden in Malden voor heling — Nijmegenleeft.nl

Malden – De politie heeft donderdagochtend omstreeks 04.30 uur twee mannen van 18 en 25 jaar uit Groesbeek aangehouden in Malden. Beiden worden verdacht van diefstal c.q. heling.

Agenten zagen een auto rijden op de Rijksweg in Malden. De agenten herkenden de auto. De gebruiker zou zich regelmatig schuldig maken aan het tanken zonder te betalen. Op de Veldsingel in Malden werd de auto langs de kant gezet en gecontroleerd. In de auto werden diverse jerrycans aangetroffen, een hevelpomp en andere goederen die bestemd zijn om diesel of benzine te stelen. De twee mannen werden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.