Dit weekend keerde Maldenaar Noud Dirks samen met zijn paarden Jan en Karel terug naar Malden. Ruim 1800 kilometers hadden hij en zijn paarden in de benen van Parijs naar Sevilla met als eindbestemming El Rocio, een bedevaartplaats. Het Spaanse El Rocio bleek een indrukwekkende plaats met paarden als belangrijkste vervoermiddel, dansende flamenco dames, Zorro-mannen en veel Mariaprocessies en -rituelen. Vol met verhalen is levensgenieter Noud teruggekomen.


Geld voor onderzoek kankerpreventie Radboudumc

Aan zijn reis is een goed doel gekoppeld, te weten: Loop voor Leven voor onderzoek naar kankerpreventie door Radboudumc. Professor Didi Braat van het Radboudumc, burgemeester Paul Mengde en vrienden wachtten Noud Dirks op bij de stal SE Stables in Heumen. Hier kon hij samen met zijn vrouw Majet een cheque in ontvangst nemen met als voorlopige opbrengst: €10.603 voor het Radboud Oncologiefonds.

 41. Aankomst in El Rocio, we hebben het gehaald. Nu genieten van de stad. - kopie

 

Reisverslagen met foto’s en video’ zijn te vinden op www.opwegnaarSevilla.nl.

2 thoughts on “Paardrit naar Sevilla spekt onderzoek kankerpreventie Radboudumc”
  1. With boot season approaching rapidly there are also a big selection of Jimmy Choo Women Boots Sale available in Jimmy Choo women shoes outlet online store with huge discount. Boots are a great alternative for the colder months. Wearing the Jimmy Choo Women Boots Sale can keep you both warm and stylish at the same time. sytoosn18
    jimmy choo shoes sale http://markgeorge.com/wp-feed.php

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.