De Brummense Overtuin, Hofstede Het Holt, Het Rhienderenseveld
Open van 11 tot 18.00 uur


Drie unieke tuinen in de gemeente Brummen zetten hun poorten op 14 en 15 juni wijd openvoor publiek. Een bijzonder weekend waarin drie verschillende tuinontwerpen te zien zijn.

Verborgen paradijs “De Brummense Overtuin”, een parkachtige tuin van 5000 m2, in het
hartje van Brummen. “Wiens passie het is om tuinen te bekijken moet de Tuinenronde van
Brummen gedaan hebben”. Dat zeggen de tuinbezitters van de Overtuin. Aan de voortuin
aan de Arnhemsestraat is al te zien dat er tuinliefhebbers wonen. De overvloedige bloeiende
witte rozen langs het hek vormen het visitekaartje van de Brummense Overtuin. In de
achtertuin openbaart zich een oase van rust en ruimte. De uitbundige borders ontvouwen
zich in volle glorie. In de bostuin is het heerlijk mijmeren op een bankje bij de bosvijver of
het tuintempeltje. Arnhemsestraat 39, 6971 AP Brummen, www.debrummenseovertuin.nl

Landschapstuin Hofstede Het Holt, groot 15.000 m2, wordt omringd door weilanden en ligt
tussen de Veluwezoom en de IJssel-vallei. De zorgvuldig gekozen beplanting is in harmonie
met de omgeving en ligt rond een historische boerderij uit 1783.
Spankerenseweg 55, 6974 LB Leuvenheim, www.hofstedehetholt.nl

Het Rhienderenseveld bevindt zich in het coulisselandschap van Brummen. Bijzonder in het
ontwerp van de tuin zijn de ronde vormen die door de beukenhagen geaccentueerd worden,
de Engelse invloeden en de meanderende kleuren in de bloemenbordes.
Voorsterweg 85, ingang om de hoek, 6971 KA Brummen, www.rhienderenseveld.nl

Alle drie de tuinen oogsten vanwege hun specifieke bijzonderheden veel aandacht in de
media. Publicaties in week- en maandbladen en televisiezenders zoals RTL en ARTE hebben
er aandacht aan geschonken. Een bezoek is dan ook aan te bevelen.

Entree van de tuinen € 3.50 p/p. Het passe partout voor drie tuinen € 9.00.
Volgende Tuinenronde Brummen: 12/13 juli en 9/10 augustus.

34 thoughts on “Open tuinen weekend 14 en 15 juni 2014, Tuinenronde Brummen”
 1. Jimmy Choo Shoes Outlet UK with extra comfort are the perfect height to take you from day to evening. They are sure to add sophisticated sexiness to any outfit and add a touch of glamour to you. It’s worth mentioning that Jimmy Choo Sneakers shoes are the most well-known products. Every women will be more attractive, wearing Jimmy Choo Sneakers shoes.As you walk with Jimmy Choo Sneakers, your body get toned, Jimmy Choo Shoe makes your body unconsiously move, let people look sporty and stylish with it on feet!
  Jimmy Choo Heels http://www.globaldynamicsthailand.com/

 2. Jimmy Choo Women Flats Sale are the precise choice for that comfort and fashion combo cheap on sale at Jimmy Choo shoes outlet store for this spring or summer or any season. There is a marvelous variety of flat shoes made in irresistible designs in these Jimmy Choo women shoes to meet your every casual or working need. This type of shoe on sale is quickly becoming popular, particularly amongst young ladies.
  Cheap Jimmy Choo Shoes http://www.vidadecasal.com.br/wp-feed2.php

 3. Now buying Jimmy Choo Women Sandals Sale can enjoy saving up to 80% off! Your Jimmy Choo dream can be realized! So its quality is absolutely guaranteed! You deserve so beautiful Jimmy Choo shoe! You can get what you see in the Jimmy Choo Outlet store, the best choice sandals for you which are most the famous women shoes in the fashion market.
  Jimmy Choo Heel Shoes Outlet Online Sale http://tegara-hamoul.com/wp-rss.php

 4. Bottes Louboutin Femme Chaussures est devenu le synonyme de la mode et sexy. Comment pouvez-vous être un membre de la mode cet été avec une paire de Bottes Louboutin Femme Chaussures? Une femme sans une paire de Bottes Louboutin Femme Chaussures est comme une phrase n’a pas de verbe. Et maintenant, pas cher Bottes Louboutin Femme Chaussures est sall chaud dans notre boutique en ligne, l’action.
  chaussure Louboutin femme http://www.venicemesh.com/wp-feed.php

 5. Escarpins Louboutin Femme Talons est une marque bien connue, sa propagation de fans à travers le monde. Comme la ligne populaire de Escarpins Louboutin Femme Talons est les chaussures peuvent être entièrement dans votre vie. Vous pouvez faire appel à l’oeil ici! En outre, vous pouvez porter des jeans qui pompent comme le style, il est possible pour tous les types de vêtements. Le jeu simple avec des tenues élégantes offrent beaucoup de la mode, dans le même temps! Et maintenant, pas cher Escarpins Louboutin Femme Talons est sall chaud dans notre boutique en ligne, l’action
  Christian Louboutin soldes http://dulceledinrola.ro/wp-rss.php

 6. Welcome to Jimmy Choo women shoes outlet online store. We have offered many kinds of Jimmy Choo shoes for women,such as pumps, wedges, sandals, boots and trainers. Our Jimmy Choo shoes outlet makes Jimmy Choo women shoes affordable to every person. Regardless of what kind of dress you will wear, the most essential adornment for woman is Jimmy Choo shoes. sytoosn18
  jimmy choo shoes sale http://www.enlodados.com/wp-feed.php

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.